Swaglift Day 15.6.

Naše NEJVĚTŠÍ SILOVĚ - GAMINGOVÁ AKCE tohoto roku!!!

 

S velkým nadšením Vám oznamujeme, že vrcholí přípravy naší velkolepé akce, která je první svého druhu. Je to událost, která spojuje světy fitness, sportu a gamingu a to vše pod jednou střechou. Věříme, že jako všechny naše dosavadní akce bude Swaglift Day doprovázet jedinečná atmosféra po celý den a bude to událost, na kterou budeme všichni vzpomínat hodně dlouho.

Kopie návrhu Koláž na web (1200 x 370 px) (1)

SWAGLIFTDAY 15. 6. V UNYP ARÉNĚ

Tato jedinečná akce je pro všechny, kdo sdílí vášeň pro aktivní životní styl a herní zábavu. Od ranních 9:00 až do večerních 22:00 vás čeká bohatý a nabitý program všemožných sportovních eventů a pro gamingové nadšence je připravena herní zóna s turnaji o hodnotné ceny. 

Vrcholem celého dne bude večerní koncert Marpa a Troublegangu, aby završili tento skvěle strávený den. 

 

Co vás během celého dne čeká?Snímek obrazovky 2024-05-03 v 7.18.53

Postaráme se o to, abyste se nenudili a užili si s námi jedinečný den plný akce a zážitků! Od podzimu intenzivně plánujeme a rozvrhujeme vše tak, aby se Vám Swaglift Day líbil a mohli jsme v následujících létech akci opakovat. Rozhodně nechceme, aby to byla první a poslední akce. Touto jedinečnou událostí bychom rádi odstartovali éru Swaglift Day.

  • Jak již víte, na Swaglift Day bude probíhat SILOVÝ TROJBOJ pro ty nejlepší z nejlepších, kde uvidíte úctyhodné výkony a ty nejlepší budou i finančně odměněny. 
  • Vrátí se nám originální STRENGTH WARS aka ,,války", které bude moderovat náš milovaný Tetzel z Německa. Upozorňujeme, že atmosféra, kterou zažijete při battle Strength Wars, se s vámi potáhne ještě nějakou dobu. To se nedá okoukat z videa, to se musí prostě zažít! Pojďte to prožít s námi! 
  • Kvůli závodu v LOGLIFTU řešíme i speciální pódium, aby vše vydrželo a sedělo jak má. Také chceme, abyste na vše dobře viděli, proto v hale UNYP arény budou hned dvě pódia, na kterých se bude střídat program. V soutěži logliftu neočekávejte žádné béčkové výkony, budou soutěžit opravdoví profíci!
  • LEO BRICHTA jako jeden z našich atletů předvede se svým sparingem MMA exhibici a vy to budete moct krásně sledovat vše naživo. Věříme, že již toto samotné vystoupení bude skvělá show!
  • Náš další atlet a momentálně nejsilnější monstrum v ČR - HONZA JIRUŠE - bude chtít překonat vlastní rekord v DEADLIFTU. Myslíme, že každý z nás má nějaké hranice. Ale Honza? Jeho famózní výkony za poslední roky dokazují, že nezná hranice!!! Naživo to bude opět skvělá podívaná jako vždycky!
  • TADY JÁNKO předvede a vysvětlí své nejlepší techniky na ARMWRESTLING a vy si budete moci techniky sami vyzkoušet!

 

CHALLENGES O CENY PRO VŠECHNY!

Samozřejmě, že se musíte na výkony ostatních jen koukat. Budete se moci zapojit do GRIP CHALLENGE, THOR`S HAMMER CHALLENGE A DOUBLE BICEPS CHALLENGE. Pro ty nejlepší máme připraveny skvělé ceny z našeho sortimentu. Rozhodně byste si tyhle challenge s kámošema neměli nechat ujít a měli byste dorazit se hecnout. Na challenge není nutné se nikde registrovat.

Kopie návrhu Koláž na web (1200 x 370 px)

 Během celého dne budete moci ochutnat na Swaglift stánku naše nejlepší dobroty či doplnit energii a osvěžit se chlazeným GGBOOSTEREM. Ke koupi na místě budou některé oblíbené suplementy a merch, který si budete moci i vyzkoušet. Ze zkušenosti z Českých Budějovic již víme, že jeden stánek nestačí a proto SWAGLIFT a GGBOOSTER stánek budou ve venkovním i vnitřním areálu, aby se netvořily zbytečně dlouhé fronty. Pokusíme se zajistit vše pro váš nejlepší komfort. 

 

HERNÍ ZÓNA

Nesmíme také zapomenout, že hromada fitness nadšenců má velkou slabost pro počítačové hry a ve volném čase paří u kompu, viď Hanzi. Proto pro všechny nerdy budeme mít připravenou herní zónu, kde budou po celý den probíhat turnaje v oblíbených hrách, jako je Counter Strike 2 a Quake III Arena. U stánku s GGBOOSTEREM můžete posilnit své skills a díky tomu si domů odnést hodnotné ceny. 

Bez názvu

 

♡ JSTE SKVĚLÁ KOMUNITA!! DĚLÁME TO PRO VÁS! 

   Ať už jste nás přišli podpořit na jakoukoliv akci, vždycky byla naprosto skvělá a jedinečná atmosféra a my Vám za to děkujeme! Swaglift Day bude místo, kde se potká komunita se stejnou vášní k železu, humoru nebo gamingu. Bude to událost, na které se chceme organizačně opravdu vyřádit a dopřát Vám záživný program po celý den. Chceme, aby to bylo takové malé velké díky za Vás, co nás podporujete a nakupujete u nás. Protože bez Vás by tohle nikdy nebylo.

Pojďme se společně potkat na téhle jedinečné sportovně-gamingové události roku! Pokud ještě nemáš lístky, tak kupuj na SWAGLIFTDAY.CZstále za výhodnou cenu. Lístky na místě budou dražší než v předprodeji. 

Na místě budou stánky s pitím i občerstvením - jak nějaký fast food tak i clean jídlo. O boost energie se postarají stánky s GGBOOSTEREM.

A7403281-min_1

 

 

VIP HOSTÉ a NÁŠ TEAM ATLETŮ

Na akci se budete moci potkat se spoustou známých osobností jako je Kuba Enžl, Vidrail, Immanuel Adenubi, Vojta Koritenský, Tetzel a další jména brzy přibudou. Samozřejmě potkáte všechny členy SWAGLIFT TÝMU: Honzu Krasinskýho aka Anabolic Horse, Bendera, Honzu Jirušeho, Sabču Doležalovou, Leo Brichtu, Jánka, Chlupáka, Puniho, Honzu Makulu, Pavlise, Kubu Štěpánka. Se všemi bude MEET & GREET. Budete se s nimi moct vyfotit a popovídat si. 

 

KONCERT

Akci chceme zakončit ve velkém stylu a proto jsme se rozhodli, že to završíme skvělou show a koncertem MARPA s celým TROUBLEGANGEM. Buďte s námi až do konce, protože tohle bude další velká skvělá show!

Snímek obrazovky 2024-05-03 v 7.19.26

 

 

ZÁVODY BCROSS RUN

Pokud si chcete tento den užít akčněji, proběhnout se a zamakat, tak se přihlaste na závod Bcross Run, který pořádá Venca Mráz. Závod se poběží ve venkovní části a v rámci registrace závodu máte vstup na Swaglift Day zdarma.

Snímek obrazovky 2024-05-03 v 7.19.51

 

Tak na co ještě čekáš? Kupuj lístek na SWAGLIFTDAY.CZ a nenech si ujít tuhle parádní akci.

 

TĚŠÍME SE NA TEBE ♡

Zpět do obchodu