SWAGLIFT Citrulline Malate 2:1 500g

Citrulin malát kombinuje aminokyselinu L-citrulin (66,6 %) s kyselinou jablečnou (33,3 %). Citrulin je základní účinná složka tzv. “předtréninkových pump”. Podporuje produkci oxidu dusnatého, zlepšuje prokrvení svalů a zvyšuje výkon. Kyselina jablečná (malát) působí synergicky s citrulinem a napomáhá tvorbě ATP. Citrulin malát podporuje rychlejší regeneraci po náročném cvičení a může pomáhat snižovat únavu, bolest svalů, zlepšovat vytrvalost a v neposlední řadě chránit kardiovaskulární systém snížením tlaku.

 

500 g

Můžeme doručit do:
6.5.2024
Možnosti doručení
Skladem
Kód: 1085
Značka: SWAGLIFT
469 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.65 kg
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT CITRULLINE MALATE (2:1)

Citrulline malát je populární doplněk stravy, který se používá především ve fitness a sportovní výživě jako svalová pumpa. Jedná se o kombinaci aminokyseliny nazývané citrullin a kyseliny jablečné. Oxid dusnatý neboli NO hraje klíčovou roli při rozšíření cév. Díky vyššímu průtoku krve v cévách jsou svaly lépe prokrveny tedy i napumpovány, což má za následek i lepší přívod živin do svalů.

Citrulin najde uplatnění i v běžném životě - dlouhodobé užívání může pomoci jedincům s hypertenzí snížit tlak.

 

ÚČINKY:

  • Citrullin malát je známý svou schopností zlepšit výkon při cvičení a urychlit regeneraci svalů po tréninku. To je často přičítáno jeho schopnosti zvýšit produkci oxidu dusnatého v těle, což může vést k lepšímu prokrvení svalů (vazodilatace) a odstranění toxických látek.
  • Zlepšení vytrvalosti: Citrulin malát může zlepšit vytrvalost při aerobním cvičení tím, že snižuje pocit únavy a pomáhá udržet vyšší intenzitu cvičení po delší dobu.
  • Podpora při regeneraci svalů: Kromě zlepšení výkonu během cvičení může citrullin malát také pomoci při rychlejší regeneraci svalů po náročném tréninku.
  • Zlepšení průtoku krve: Díky schopnosti zvýšit produkci oxidu dusnatého může citrullin malát pomoci zlepšit průtok krve a cévní zdraví. Pomáhá tak udržovat normální tlak.

 

 

 

SLOŽENÍ

100 % Citrulin malát (2:1)

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučujeme dávkovat 10g (2 odměrky) 30-60 min před silovým tréninkem.

Pro podporu krevního oběhu a snížení krevního tlaku můžete dávku 10-15g (2-3 odměrky) rozložit až do 3 rovnoměrných dávek v průběhu celého dne.

Pro maximalizaci účinku se často používá v kombinaci s argininem.

 

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk výživy není náhradou pestré a vyvážené stravy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. Vhodné pro vegetariány.

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji.

 

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

 

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
JV Avatar autora | 26.3.2024
Velice je to vážně vynikající pump všem doporučuji 😊
5
MW Avatar autora | 15.3.2024
Skvělé napumpování

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu