SWAGLIFT L-Glutamine 500g

L-Glutamin je aminokyselina, která hraje důležitou roli v procesech obnovy svalů po tréninku. Tento doplněk je oblíbený mezi sportovci díky svým schopnostem podporovat imunitní systém, snižovat svalovou únavu a poskytovat podporu pro trávicí systém. Z glutaminu se také tvoří GABA, kyselina gama-aminomáselná, důležitá pro kvalitu spánku. S naším čistým a kvalitním L-Glutaminem můžete optimalizovat regeneraci a dosáhnout svých tréninkových cílů s větší účinností.

 

500 g

Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Vyprodáno
Kód: 1084
Značka: SWAGLIFT
439 Kč
Kategorie: Sport
Hmotnost: 0.65 kg
Položka byla vyprodána…
Doprava od 2000 Kč zdarma
Doprava od 2000 Kč zdarma
Novinka na trhu
Novinka na trhu
Nejvyšší kvalita
Nejvyšší kvalita

SWAGLIFT L-Glutamine 500g

L-GLUTAMINE jesenciální aminokyselina, která hraje v lidském těle klíčovou roli v řadě fyziologických funkcí. Nachází se hojně ve svalové tkáni a krevním řečišti. Naše tělo si dokáže v omezeném množství glutamin vyrábět, ale také ho ve velkém množství spotřebovává.  

  • Podpora svalového růstu a regenerace: L-Glutamin je zásadní pro udržení a obnovu svalové hmoty. Při intenzivním tréninku dochází ke zvýšené spotřebě glutaminu, což může vést k jeho nedostatku. Suplementace L-glutaminem může pomoci minimalizovat rozpad svalové tkáně a podpořit její růst.
  • Posílení imunitního systému: L-Glutamin hraje důležitou roli v imunitním systému tím, že podporuje produkci bílých krvinek a chrání střevní sliznici, což může pomoci předcházet infekcím a urychlit hojení ran.
  • Podpora trávení: L-Glutamin je klíčovým prvkem pro zdraví střevní sliznice. Pomáhá udržovat integritu střevního traktu a podporuje hojení střevních buněk. Podporuje samotný trávící proces trávení. Může být tedy nápomocný pro lidi, kteří trpí na syndrom dráždivého tračníku, Crohnovu chorobu, ulcerózní kolitidu, divertikulózu, atp. V medicíně se může využívat také při tzv. lebky gut syndrome (zvýšená propustnost střeva).
  • Podpora zdravého spánku: L-Glutamin může mít pozitivní vliv na spánek tím, že pomáhá při produkci neurotransmiterů jako je GABA, který je spojen se stavem relaxace a klidu. To může vést k lepšímu usínání a hlubšímu spánku.
  • Zdraví mozku: Je prekurzorem neurotransmiteru glutamátu. Glutamin také může zpomalovat stárnutí mozku.

Suplementace L-glutaminem není rozšířena jen ve fitness komunitě, ale využívá se téměř v každém sportovním odvětví a také v medicíně!

 

 

SLOŽENÍ

100 % L-Glutamin

 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Rozmíchejte 1-2 odměrky (5-10g) ve 200-300ml nápoje jednou až dvakrát denně. Užívejte ideálně před, během nebo ihned po tréninku. Můžete také dávkovat před spaním pro podporu spánku.

UPOZORNĚNÍ

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Po každém použití pečlivě uzavřete. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Výrobek může obsahovat stopové množství lepku a sóji.

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST DO

Uvedeno na spodní části obalu. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
JC Avatar autora | 17.3.2024
super

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

SWAGLIFT je značka, která se zrodila v roce 2014 s jednoduchým cílem: inspirovat a bavit tisíce diváků na YouTube. Její zakladatel, Pavlis Vacek, věnoval devět let práce a úsilí na vývoji této značky, než dosáhla současné podoby, kterou známe dnes. S postupem času a růstem komunity začala SWAGLIFT vyrábět vlastní oblečení pro své fanoušky a postupně se rozšířil o další pod-značky, jako jsou Anabolic Horse, PR Matters, Fantastická 5ka, Fantastický Podcast, Tady Jánko a další. Co začalo jako zábavní projekt, se v roce 2023 proměnilo v multibrandový eshop, který nabízí nejen vlastní značku výživy a produktů SWAGLIFT, ale také kvalitní příslušenství, nejen pro posilování, ale také pro naše každodenní životy, které dělají zdravějšími, více stylovými a pohodlnými. Swaglift je symbolem energie, kreativity a komunity, která sdílí lásku k aktivnímu životnímu stylu.

Zpět do obchodu